sábado, 15 de enero de 2011

El Ballet, la base per aprendre a ballar

Podem definir el ballet, segons la gran enciclopèdia en català, com la "composició coreogràfica destinada a ser representada en públic, amb música o sense, interpretada per un o diversos ballarins".



El Ballet té el seu origen en les danses religioses, guerreres i teatrals del món grec clàssic i en els jocs dansats de l'edat mitjana. 


El ballet el considerem com la base per apredre ballar degut a que és gràcies a aquest que podem perfeccionar els moviments, i des del qual agafem més tècnica ja que són a partir dels moviments que aquest compren que generalment apareixen els altres.


La dansa en general ho podem considerar com una forma d'expressió, i tots aquells que ens hem dedicat per un temps aquest món ho sabem.




4 comentarios:

  1. Exactamente, el ballet es una forma de expresarse! Es un lenguaje diferente de expresion corporal. Yo lo practicaba de pequeña y me encantaba!

    Practicas algún tipo de danza?

    ResponderEliminar
  2. Sempre m'ha agradat veure la dansa trobo que és una manera tan relaxan de desconectar del món. Estic dacord amb el que dius! És mol maca la dansa :)

    ResponderEliminar
  3. Sempre he volgut ballar dansa, té un encant especial.
    Molt ben redactat i estructurat.

    ResponderEliminar
  4. Hola Noelia!
    Sempre he sentit a parlar que el ballet requereix molta paciència, esforç i sacrifici. Tot i així crec que mostra el cos en harmonia!

    ResponderEliminar